MBF Proiect Invest

MBF Proiect Invest este o firma specializata in materiale si tehnologii pentru constructii, partea de arhitectura. In ceea ce priveste rezistenta si instalatiile va putem fi de folos numai in cazul in care sunteti deja colaboratorul nostru apeland la parteneri terti specializati.

Clientii nostri sunt: firme de proiectare, birouri tehnice ale unitatilor de invatamant, unitatilor din sistemul sanitar, primarii, constructori, producatori si comercianti de materiale, scule, unelte si utilaje pentru constructii.

Serviciile oferite de noi sunt de consultanta tehnico-economica pentru alegerea materialelor si tehnologiilor, de reprezentare tehnica (management tehnic) sau de educare, instruire, perfectionare.

MBF Consult

VA PREZINTA UN

SHOWROOM DEOSEBIT

Showroom MBF Consult

Pe parcursul a catorva ani, am incercat sa conving proprietarii de magazine de vanzare pardoseli din lemn sa nu incerce sa copieze magazinele DIY (do it yourself) prezentand aceleasi game de produse, ci sa ofere vizitatorilor o gama mult mai ampla de pardoseli din lemn.

Desi este evident ca un magazin specializat nu va putea niciodata sa concureze un jucator de tip Dedeman, Hornbach sau Leroy Merlin, toti proprietarii cu care am discutat in ultimii ani (vreo 5-6) se cramponau in a oferi game de produse similare, spunandu-mi ca nu considera rentabil sa-si ocupe spatiul de expunere cu soluti costisitoare, chiar daca sunt de clasa superioara si chiar daca nu sunt prezentate, uzual, in magazine.

Obsesia comerciantilor de materiale de constructii de a vinde ieftin, in pofida calitatii, este, se pare, mult mai puternica decat logica.

Desi alti comercianti, ca cei de autoturisme, nu se tem sa ofere game superioare, chiar si exclusiviste, cei specializati in materiale de constructii mentin ofertele la nivelul .... Loganului.

Pe de alta parte, comerciantii de pardoseli din lemn ignora (din nestiinta sau, poate, frica) anumite tipuri de pardoseli din lemn masiv (parchet) care nu necesita bugete de investitii mari si care sunt foarte bune (la clasa lor), mult mai bune decat produsele ieftine ale altor game.

Ca specialist in materiale si tehnologii de constructii, pe partea de arhitectura, cu o exprienta de peste 20 de ani, si ca profesor pentru montatorii de pardoseli, am decis sa ofer arhitectilor, designerilor si beneficiarilor ceea ce alti se tem sau nu stiu cum sa prezinte, elaborand, impreuna cu prietenul meu, arhitectul Bogdan Daia, conceptul unui

 

ALT FEL DE SHOWROOM

 

Pe o suprafata de peste 300 metri patrati, pe pardoseli si pereti, am reunit, in primul rand, cele mai importante tipuri de pardoseli din lemn, care nu se gasesc intr-o astfel de prezentare in magazinele existente in Romania:

► parchet mozaic

► parchet lamelar pe cant inalt (industrial), inclusiv din bambus>

parchet cu fibra verticala

► parchet Chevron

parchet dale design

► dusumele din stejar masiv

dusumele din trei straturi stejar

► dusumele din stejar cu prelucrari mecanice deosebite inaintea finisarii

► parchet clasic din trei specii tropicale - Sapeli (Entandrophragma cylindricum), Cumaru (Dipteryx odorata) si Muiracatiara (Astronium fraxinifolium).

parchet din bambus – variante deosebite si de calitate premium

► parchet pentru exterior (deck) – dusumele din lemn tropical si dale din lemn termotratat

Am completat pardoselile cu alte variante, deasemenea neprezentate in alte showroomuri romanesti:

pardoseli epoxidice cu efect metalic

pardoseli epoxidice sau poliuretanice aplicate pe pluta, solutie novatoare

► ultima creatie Egger – pardoseli cu strat de uzura din termoplastic poliuretan (Design +)

mocheta premium pentru zone publice
→ mocheta tesuta plata – role si dale
→ mocheta tufting cu fir taiat frieze – aspect pletos-zburlit (shaggy)
→ mocheta netesuta Kugelgarn, pentru prima data prezenta pe piata romaneasca.
Din dorinta de a completa ansamblul de solutii deosebite pentru pardoseli, am inclus in showroom si cateva solutii premium pentru finisarea peretilor, acestea fiind, la fel ca pardoselile, prea putin sau deloc prezentate de comerciantii romani.

Placări din lemn tridimensional (3D) pentru pereti:

► lemn nou – in special stejar dar si specii rasinoase

► lemn vechi
→ stejar sau tec din demolari
→ tec din ambarcatiuni – solutie exclusivista.

Mozaic pentru placat pereti – in general solutii exclusiviste, unele, marcate cu steluta, mai jos, prezente pentru prima data in Romania:

► mozaic plan sau tridimensional (3D), din diverse specii de lemn (in principal stejar) – daca se aplica in zone umede, se lacuieste si se chituieste cu chit epoxidic

mozaic din (coaja de) nuca de cocos

mozaic din lemn tropical – cocotier, respectiv lemn de tec si din lemnul arborelui de cauciuc

mozaic din coaja de mahon

toate variantele plane putand fi lipite pe pardoseala si acoperite/protejate cu un strat epoxidic sau poliuretanic suficient de gros. Gratie sprijinului prietenului meu Luis Gomes, importator exclusiv al Sedacor (Sociedade Exportadora de Artigos de Cortiça, Lda.), producator de materiale din pluta, parte a JPS (Jorge Pinto de Sá Lda), Portugalia, am completat gama solutilor prezentate cu tapet si placaje din pluta pentru pereti – solutie excelenta, imbinand esteticul cu functionalul, datorita calitatilor fonoabsorbante si fonoizolante deosebite ale plutei. Pe langa:

► tapetul de 0,5 mm grosime, cu rol mai mult estetic

► tapetul de 2,0 mm gosime

si

► placaj cu dale din pluta de 8 mm grosime – calitati fonice exceptionale

prezentam, in premiera,

placajul din dale de pluta de grosime 3 mm protejat cu un strat consistent de poliuretan, astfel incat poate fi folosit in bai sau alte spatii umede.

In fine, pentru ca, asa cum am aratat mai sus, mi-am propus sa prezent solutii pe care altii se tem sau nu stiu sa le prezinte, am inclus si panourile laminate HPL pentru pereti:

► bai, inclusiv in zona cazii sau dusului

► bucatarii, in special in zona de gatit, inclusiv in zona aragazului.

VA ASTEPT ORICAND SA VIZITATI ACEST SHOWROOM SPECIAL!

 

Ma puteti contacta telefonic sau e-mail.

PUTETI IMEDIAT SA URMATI TURUL VIRTUAL DE PE WEBSITE !

In viitorul apropiat,, vor fi disponibile, pe website, si nomenclatorul de materiale si turul showroomului cu explicatii.

Marius Filipascu

0730091142

marius(at)mbf-consult.ro

www.mbf-consult.ro